Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králičí předek na paprice

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Náročný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 076 kJ /
1 213 kcal
Bílkoviny28,86 g
Tuky81,15 g
Vláknina35,00 g
Cholesterol 121 mg
Sodík 930 mg
Sůl2,20 g
Sacharidy76,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Králičí předek a hřbet vykostíme a kosti dáme do hrnce, zalijeme studenou vodou, osolíme, přidáme celou cibuli, nové koření, kuličky pepře a bobkový list. Pomalu uvaříme vývar. Krok 2: Maso nakrájíme na kostičky. V hrnci rozškvaříme nakrájený špek, přidáme k němu nakrájenou cibuli a lžičku sádla. Orestujeme a vložíme nakrájené maso. Osolíme, opepříme a opečeme. Přidáme mletou papriku a ještě chvilku za stálého míchání opékáme. Podlijeme vývarem z kostí a podusíme doměkka. Krok 3: K měkkému masu přidáme nakrájenou papriku, necháme chvíli změknout a přidáme hrášek. Nakonec přilijeme smetanu, ve které dobře rozmícháme mouku. Přidáme ještě rozkrojená rajčátka a povaříme. Podle potřeby dosolíme.

Zveřejněno 9. 9. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králičí předek na paprice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1w1Do

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králičí předek na paprice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1w1Do

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
sůl, pepř, cibule, sádlo, špek, paprika sušená sladká, mouka hladká, smetana, paprika čerstvá bílá, hrášek mražený, rajče cherry, kosti z králíka, sůl, bobkový list, koření nové koření, pepř, cibule

Přidat fotografie receptu