Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí maso v milánské omáčce

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Marie Svarcova Marie Svarcova

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 942 kJ /
464 kcal
Bílkoviny51,23 g
Tuky13,59 g
Vláknina16,65 g
Cholesterol 110 mg
Sodík 140 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy28,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do hluboké rozehřáté pánve dáme olivový olej a zesklovatíme jemně nasekanou cibuli. Přidáme maso, nakrájené na malé kostičky, osolíme a opepříme. Mícháme než maso zbělá, přidáme nasekaný česnek a půl plechovky nakládaných cherry rajčátek. Krok 2: Přidáme rajčatovou pastu a podle potřeby cukr, množství záleží na kyselosti rajčat a jak kdo rád. Promícháme a nakonec vmícháme nakrájená sušená rajčata nakládaná v oleji a lžičku sušeného oregana. Krok 3: Podáváme s těstovinami domácími nebo koupenými, na talíři posypeme strouhaným sýrem parmezánem nebo Grana Padano a přihodíme pár lístků čerstvé bazalky.

Zveřejněno 9. 10. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí maso v milánské omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2RgA

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí maso v milánské omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2RgA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso kuřecí, sůl, pepř mletý, olej olivový, cibule, česnek, pasta rajčatová, rajče cherry, cukr, koření oregáno sušené, rajče sušené v oleji, sýr strouhaný, bazalka čerstvá

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu