Suroviny pro 14 kusů
14kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 581 kJ / 617 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,32 g |
Tuky | 9,73 g |
Vláknina | 20,49 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 106,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkové banánové sušenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPlvz
Moje poznámka
Bezlepkové banánové sušenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPlvz
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina s volskými oky (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 6 hodinami
Red velvet brownies s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Smetanová rýže se zeleninou a žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Tuňákový salát v tortille
Přidáno 30. 1. 2025 18:00
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno 30. 1. 2025 17:17
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno 30. 1. 2025 12:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Domácí kmínový chleba: Má křupavou kůrku, vláčnou střídku a úžasně voní. Z droždí je snazší na přípravu než z kvásku
Jihočeský kočičák neboli lepenice podle Pepy Nemravy: Skvěle k němu pasuje pečená krkovice, říká kuchař
Hrnková buchta s tvarohem: Dokonale vláčný a jemně nadýchaný moučník voní kakaem a vanilkou, na přípravu je snadný
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šátečky z kynutého těsta s malinovou marmeládou
Neregistrovaný před 16 sekundami
Bramborovo-mrkvové placky
Neregistrovaný před 54 sekundami
Jasmínová rýže- příprava v obyčejném hrnci
Neregistrovaný před 5 minutami
Kefírová bábovka
Neregistrovaný před 6 minutami
Halušky se zelím a uzeným masem
Neregistrovaný před 7 minutami
Citrónová babeta
Neregistrovaný před 12 minutami
Gnocchi se špenátem a lososem
Neregistrovaný před 12 minutami
Jazyk na smetaně
Neregistrovaný před 13 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Neregistrovaný před 15 minutami
Babiččina třená bábovka
Neregistrovaný před 16 minutami
Suroviny:
banán,
krém lískooříškový,
kakao,
vločky ovesné
Komentáře