Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažená játrová paštika

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Paštiku nakrájíme na 4 plátky silné asi 1 cm. Krok 2: Obalíme v klasickém trojobalu. Krok 3: Usmažíme na oleji.

TIP: Jak a na čem smažit, aby výsledek byl optimální

Zveřejněno 15. 10. 2022

Poznámka autorky RubyRom

Játrová cihla obalená ve špeku a v alobalu není zrovna gastronomický zázrak, ale není to vůbec špatné. V 70. letech jsme často vyhledávali levná jídla a toto bylo dost oblíbené.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažená játrová paštika

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDx98

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažená játrová paštika

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDx98

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (8)

Simona Skolakova: drůbeží paštika není moc dobrá, tu ani nekupuji. Máš pravdu, musí to být poctivá paštika nejlépe od soukromníků. :-K

RubyRom: "tehdy to bylo hlavně levné, což se dnes už nedá říci o ničem."
Ale no tááák...

Simona Skolakova: drůbeží paštika není moc dobrá, tu ani nekupuji. Máš pravdu, musí to být poctivá paštika nejlépe od soukromníků. :-K

Eja57 (moderátorka): Děkuji, ale každý máme jiné chutě, tak neručím za to, že to musí chutnat každému. Vzpomínala jsem na babičku, která už mezi námi dávno není a toto nám občas udělala, když potřebovala rychle uvařit. Není to špatné a tehdy to bylo hlavně levné, což se dnes už nedá říci o ničem. Toto jídlo je prostě moje vzpomínka na dávné časy a na babičku. :-K

Marie Svarcova: Maruško, kupuji u soukromníka, z marketu by asi nebyla tak dobrá.

Musím s Romy souhlasit dělávali jsme to kdysi dávno dost často, bylo to rychlé a dobré jídlo a tenkrát aj levné.;-)Dnes se musí koukat jakou paštiku koupíte,nedoporučuji játrovou paštiku drůběží,ta se mi kolikrát roztekla.;-)

Koukám na to jako puk:-8 Nikdy by mne to nenapadlo, ale když to dělá Romy tak to bude dobré:yes::-*

:-)<3:yes: játrová cihla je jediná paštika, kterou kupuji ale nikdy mě nenapadlo ji smažit :yes:, Romanko dobrý nápad a určitě zkusím :-K

Suroviny:
sýr cihla, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej

Přidat fotografie receptu