Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové ragů

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 688 kJ /
642 kcal
Bílkoviny71,62 g
Tuky22,87 g
Vláknina9,50 g
Cholesterol 144 mg
Sodík 1,49 g
Sůl3,65 g
Sacharidy25,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mäso pokrájame na pásiky a spolu s nasekanou cibuľou orestujeme prudko na oleji. Krok 2: Pridáme kečup, soľ, korenie, podusíme kym mäso nie je mäkké. Krok 3: Potom primiešame fazuľku a paradajky, podlejeme vínom a ešte dusíme krátko cca 5 minút.

Podávame s varenou ryžou.

Zveřejněno 12. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové ragů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zK4m

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové ragů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zK4m

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Bezva recept:yes:

:-K

Tak tohle vypadá skvěle. Právě přemýšlím co uvařit...Tvoje ragů asi vyhraje:-p;-):yes:

Tématické fráze:
ragů, veprove ragu, recept na veprove ragu, veprove ragu recept, co je ragů, ragu z vepřového masa, ragu vepřové recepty, recepty vepřové ragů, ragu z veprove panenky, ragů vepřové, vepřové maso na prudko, ragů s vepřového masa, vepřové ragů recepty, recept na ragu, vepřové ragú na pepři, ragú recept, ragú z vepřového, recept vepřové ragů, vepřové na prudko, maso na prudko

Suroviny:
panenka vepřová, olej, cibule, fazolky sterilované, rajče, kečup sladký, víno červené, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu