Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušené vepřové se zeleninou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 286 kJ /
1 024 kcal
Bílkoviny94,59 g
Tuky55,76 g
Vláknina11,35 g
Cholesterol 208 mg
Sodík 3,02 g
Sůl7,43 g
Sacharidy31,56 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mäso nakrájame na kocky a s posekanou cibuľou sprudka orestujeme na oleji, podlejeme vodou, pridáme masox a udusíme takmer domäkka. Počas dusenia občas dolievame vodu, podľa potreby. Krok 2: Pridáme scedenú fazuľku, kukuricu, korenie, soľ podľa chuti a chvíľu podusíme. Hotovú zmes zahustíme múkou rozmiešanou v troške vody. Krok 3: Pridáme pokrájané párky a chvíľku ešte podusíme, aby sa párky prehriali. Podávame so zemiakami alebo pečivom.

Zveřejněno 12. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušené vepřové se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/APXP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušené vepřové se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/APXP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
vepřové se zeleninou, dušené vepřové se zeleninou, vepřové na zelenině, dušená zelenina s vepřovým masem, vepřová se zeleninou, top recepty vepřové maso dušená zelenina, veprove ze zeleninou, dušene vepřove, dušená vepřová kýta na zelenine, youtuberecepty dusene veprove video cz, veprovr se zeleninou, vepřové maso dušené se zeleninou, video recepty dušené vepřové, obed z bravcoveho stehna, dušená kočka, recept na dušenou na zeleninu, vepřové na sterilizované zelenine, veprova kyta dusena zelenina, dušené vepřové maso, dušená vepřová kyta se se zeleninou

Suroviny:
maso vepřové, cibule, fazolky sterilované, masox, sůl, pepř, párky, mouka hladká, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu