Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Štikozubec na pomerančích a másle

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Anna Kocikova Anna Kocikova

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 554 kJ /
371 kcal
Bílkoviny0,07 g
Tuky41,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,08 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ryby opláchneme, osušíme, posypeme kořením a také vnitřní dutinu lehce osolíme a opepříme. Krok 2: Poté pozvolna smažíme v pánvi na rozehřátém tuku cca 10 minut z každé strany.
Usmažené ryby z pánve vyndáme a uchováme je v teple. Krok 3: Do pánve do výpečku přidáme vymačkanou šťávu z pomerančů, uvedeme do prudkého varu, přidáme oříšek másla a necháme pozvolna provařit 1 minutu. Krok 4: Porce ryb dáme na talíře, přelijeme šťávou, posypeme bylinkami a podáváme nejlépe s vařeným bramborem.

TIP: Ryby v kuchyni

Zveřejněno 2. 11. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Štikozubec na pomerančích a másle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wp9Nz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Štikozubec na pomerančích a másle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wp9Nz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Marie Svarcova: Děkuji,Maruško:-KMáme rádi tuto kombinaci a z jiným druhem masa:-)

:-)<3:yes::yes: To bych si pochutnala :-K

Suroviny:
štikozubec, máslo, olej, sůl, pepř citronový, máslo, pomeranče, bylinky zelené

Přidat fotografie receptu