Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 994 kJ / 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,26 g |
Tuky | 20,61 g |
Vláknina | 9,06 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 2,02 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 48,20 g |
Postup přípravy
Hotové zemiaky posypeme nadrobeným balkánskym syrom a ta stáleho prevracania lopatkou už iba prehrejeme. Krok 3: Filety osolíme a obalíme v zmesi múky a papriky.
V inej panvičke ich z oboch strán na oleji opečieme. Krok 4: Na taniere dáme zemiaky a filety rýb, posypeme ich na kolieska nakrájanými hľuzičkami kurkumy a ozdobíme šalviovými lístkami.
Zveřejněno 6. 11. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené brambůrky s rybími filety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDxvo
Moje poznámka
Smažené brambůrky s rybími filety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDxvo
Nejnovější recepty
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 43 minutami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 2 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 42 minutami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 13 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 14 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 14 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 16 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 16 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 17 hodinami
Suroviny:
brambory,
filet z ryb,
sýr balkánský,
kurkuma,
cibule,
olej,
šalvěj,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
sůl
Komentáře (2)