Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 994 kJ / 477 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,26 g |
| Tuky | 20,61 g |
| Vláknina | 9,06 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 2,02 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 48,20 g |
Postup přípravy
Hotové zemiaky posypeme nadrobeným balkánskym syrom a ta stáleho prevracania lopatkou už iba prehrejeme. Krok 3: Filety osolíme a obalíme v zmesi múky a papriky.
V inej panvičke ich z oboch strán na oleji opečieme. Krok 4: Na taniere dáme zemiaky a filety rýb, posypeme ich na kolieska nakrájanými hľuzičkami kurkumy a ozdobíme šalviovými lístkami.
Zveřejněno 6. 11. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené brambůrky s rybími filety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDxvo
Moje poznámka
Smažené brambůrky s rybími filety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDxvo
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 10 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 21 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 5 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 7 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 9 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 10 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 10 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 11 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 11 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 11 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 11 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 12 hodinami
Suroviny:
brambory,
filet z ryb,
sýr balkánský,
kurkuma,
cibule,
olej,
šalvěj,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
sůl
Komentáře (3)