Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažené brambůrky s rybími filety

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 994 kJ /
477 kcal
Bílkoviny21,26 g
Tuky20,61 g
Vláknina9,06 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 2,02 g
Sůl5,00 g
Sacharidy48,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Očistené zemiaky nastrúhame na plátky na strúhadle na uhorky. Krok 2: Na panvivici rozohrejeme olej a vsypeme plátky zemiakov spolu s na kolieska nakrájanou cibuľou. Restujeme, kým sa zemiaky nezačnú pripekať, prevraciame lopatkou. Ak sa zemiaky „zlepia“, nevadí to, je to škrobom.
Hotové zemiaky posypeme nadrobeným balkánskym syrom a ta stáleho prevracania lopatkou už iba prehrejeme. Krok 3: Filety osolíme a obalíme v zmesi múky a papriky.
V inej panvičke ich z oboch strán na oleji opečieme. Krok 4: Na taniere dáme zemiaky a filety rýb, posypeme ich na kolieska nakrájanými hľuzičkami kurkumy a ozdobíme šalviovými lístkami.

TIP: Ryby v naší kuchyni

Zveřejněno 6. 11. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažené brambůrky s rybími filety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDxvo

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažené brambůrky s rybími filety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDxvo

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
brambory, filet z ryb, sýr balkánský, kurkuma, cibule, olej, šalvěj, mouka hladká, paprika sušená sladká, sůl

Přidat fotografie receptu