Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pohankové müsli

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min +chlazení

35 min (35 min příprava, +chlazení)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 987 kJ /
1 431 kcal
Bílkoviny34,21 g
Tuky10,98 g
Vláknina34,05 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 35 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy281,78 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pohánku dáme do misky a zalejeme vriacou vodou. Zakryjeme a dáme do perín na 30 minút.
Potom vyberieme a necháme úplne vychladnúť. Krok 2: Pridáme hrozienka, med a smotanu a dobre premiešame. Krok 3: Podávame ako klasické müsli s jogurtom.

TIP: Pohanka v naší kuchyni

Zveřejněno 21. 11. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pohankové müsli

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJYjj

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pohankové müsli

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJYjj

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
pohanka, med, rozinky, smetana kysaná

Přidat fotografie receptu