Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablková bábovka II.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

hana_tvaruzkova hana_tvaruzkova

Snadný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 60 min

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 179 kJ /
3 389 kcal
Bílkoviny101,01 g
Tuky40,83 g
Vláknina30,50 g
Cholesterol 805 mg
Sodík 613 mg
Sůl1,92 g
Sacharidy639,12 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mouku, cukry, kypřicí prášek a skořici smícháme v míse. Přidáme vejce, jogurt, mléko, nahrubo nastrouhaná jablka a rozinky. Krok 2: Hotové těsto nalijeme do předem vymazané a vysypané formy. Krok 3: Formu vložíme do předehřáté trouby, pečeme na 170 °C cca hodinu.

TIP: Jak péct bábovky - oblíbené recepty

Zveřejněno 27. 11. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablková bábovka II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/738KB

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablková bábovka II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/738KB

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mouka hladká, prášek do pečiva, cukr krystal, cukr vanilkový, skořice mletá, vejce, jogurt bílý, mléko, jablko, rozinky, tuk, mouka hrubá

Přidat fotografie receptu