Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ochucená, pražená slunečnicová semínka

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

houba houba

Snadný

Doba přípravy 5 min Doba tepelné úpravy: 5 min

5 min (5 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

Semínka nevážím, každý kolik má potřebu. Používám na saláty, do polévek, na chleba, ale i jen tak na zobání. Jsou výborná!!

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Na pánev nasypu semínka. Dávám dost, spotřeba je značná. Krok 2: Na střední teplotě (mám jen plyn) opékám semínka za častého prohazování do lehce hnědé barvy. Krok 3: Po upražení hned přesypu do misky, aby se na té rozpálené pánvičce už nepražila. Krok 4: Do misky nakápnu Kürbiskernöl jen na dochuceni seminek. Lehce osolím.

Zveřejněno 28. 11. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ochucená, pražená slunečnicová semínka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRQ4v

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ochucená, pražená slunečnicová semínka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRQ4v

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
olej dýňový, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu