Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažené filé se studenou omáčkou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Strúhanku zmiešame s nahrubo nastrúhanou citrónovou kôrou. Krok 2: Kocky filé osolíme a obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku a strúhanke. Krok 3: Vyprážame z oboch strán na oleji. Krok 4: Jogurt zmiešame s kyslou smotanou, nadrobno nasekanými vajciami a nadrobno nakrájanou uhorkou a cibuľou.
Dochutíme korením a soľou. Krok 5: Filé podávame s omáčkou a zemiakmi podľa svojej chuti.

TIP: Ryby v naší kuchyni

Zveřejněno 29. 11. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažené filé se studenou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkZ4L

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažené filé se studenou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkZ4L

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
filet rybí, sůl, olej, mouka hladká, vejce, citron, strouhanka, jogurt, smetana kysaná, cibule, vejce, okurky sterilované, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu