Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sekané řízky zase jinak

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

janky3 janky3

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 15 min

60 min (45 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 5 porcí

5porcí

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 414 kJ /
1 533 kcal
Bílkoviny176,77 g
Tuky55,84 g
Vláknina14,02 g
Cholesterol 1,23 g
Sodík 1,26 g
Sůl2,85 g
Sacharidy77,68 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mleté maso dáme do mísy. Vodnici nebo ředkev nastrouháme na větší slzy a přidáme k masu. Dále přidáme kečup, papriku, nasekanou růžičkovou kapustu, vejce, malé kostičky špeku, rozmačkaný bujón. Vše prošleháme šlehačem. Krok 2: Stěrkou nabíráme větší porce hmoty, obalíme v trojobalu a pomalu smažíme, aby maso bylo prosmažené a strouhanka byla křupavá, zbarvená do tmavšího zlata. Krok 3: Jako příloha se hodí bramborová kaše nebovařené brambory, obloha z čerstvé zeleniny nebo zeleninový salát či broskvový kompot.

Zveřejněno 1. 12. 2022

Poznámka autorky janky3

Fakt bašta.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sekané řízky zase jinak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYwAQ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sekané řízky zase jinak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYwAQ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso mleté mix, kečup sladký, paprika sušená sladká, brukev řepák vodnice, vejce, kapustičky, česnek, mouka hrubá, koření do mletého masa, bujón hovězí, špek, olej, mouka hladká, vejce, strouhanka

Přidat fotografie receptu