Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené jehněčí ledvinky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

cekrops cekrops

Snadný

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 40 min

80 min (40 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie180 kJ /
43 kcal
Bílkoviny1,68 g
Tuky0,11 g
Vláknina3,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ledvinky očistíme od zbytku loje a odblaníme. Krok 2: Podélně je rozřízneme a odstraníme močovody. Krok 3: Následně je osolíme, posypeme lehce oregánem a rozmarýnem. Krok 4: Dovnitř vložíme ještě plátky česneku.
Půlky ledvinek složíme k sobě a ještě lehce osolíme a posypeme bylinkami. Krok 5: Do pekáčku vložíme pečicí papír, který potřeme olejem a ledvinky na něj uložíme. Krok 6: Ledvinky pečeme cca 40 minut při 150 °C.
Podáváme s bramborovou kaší.

TIP: Jak se vaří bramborová kaše? Jak snadno připravit různé druhy kaše

Zveřejněno 3. 12. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečené jehněčí ledvinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrXqG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečené jehněčí ledvinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrXqG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
jehněčí ledvinky, koření oregáno, rozmarýn, česnek, olej slunečnicový, sůl

Přidat fotografie receptu