Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Duhový pstruh v anglické slanině

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

mojetara mojetara

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 30 min

35 min (5 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 056 kJ /
252 kcal
Bílkoviny1,89 g
Tuky21,34 g
Vláknina5,01 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy11,83 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pstruha omyjeme a osušíme.
Pokapeme citronem z obou stran, dáme i do břicha nějakou tu kapku. Osolíme a opepříme. Krok 2: Do břicha vsuneme pár snítek tymiánu, rybu pak potřeme rozetřeným česnekem a zabalíme do plátků anglické slaniny. Krok 3: Dáme do pekáčku a zakapeme olivovým olejem. Krok 4: Dáme do trouby a při teplotě 180 °C pečeme 15 minut. Krok 5: Mezitím uvaříme baby brambory ve slupce. Krok 6: Brambory přidáme k rybě, kterou polijeme výpekem a přidáme asi dvě špetky kmínu.
Pečeme dalších 15 minut.

TIP: Ryby v naší kuchyni

Zveřejněno 10. 12. 2022

Poznámka autora mojetara

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Duhový pstruh v anglické slanině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31RNA

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Duhový pstruh v anglické slanině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31RNA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
pstruh, slanina anglická, tymián, citron, česnek, olej olivový, sůl, pepř, brambory, kmín celý

Přidat fotografie receptu