Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 850 kJ / 1 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,19 g |
Tuky | 74,72 g |
Vláknina | 18,25 g |
Cholesterol | 980 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 49,91 g |
Postup přípravy
Přidáme nakrájenou cibuli a restujeme dohněda. Krok 3: Do základu vložíme nakrájené srdce, kmín, sůl a opečeme.
Zasypeme paprikou a po zamíchání zalijeme vývarem do poloviny masa.
Vaříme téměř doměkka. Krok 4: Do vařící směsi přidáme játra a vaříme dalších deset minut. Pokud budete chtít více šťávy, je třeba zahustit chlebem nebo lžíci mouky rozmíchané v trošce vody. Krok 5: Guláš převaříme a před koncem dochutíme prolisovaným česnekem, pepřem, případně majoránkou. Krok 6: Podáváme s chlebem, nebo knedlíky, sypaný nakrájenou cibulí.
Zveřejněno 16. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z vepřového srdce a jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrXpx
Moje poznámka
Guláš z vepřového srdce a jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrXpx
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka s česnekem a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Moje zelňačka s uzeným masem a pikantní klobásou
Přidáno před 5 hodinami
Sladký chlebík z mrkve a jablka
Přidáno před 6 hodinami
Polévka z červené čočky s krupicovými noky
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny se žampiony
Přidáno před 6 hodinami
Čínské nudle s jidášovým uchem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Buchty po ránu: Vaječnou tlačenku podle receptu Josefa Maršálka připravíte snadno. Hlavní je nechat ji zatuhnout, radí cukrář
Továrna na Mozartovy koule zavřela: Nový majitel určí, zda se bude slavná cukrovinka ještě vyrábět a kde
Domácí kmínový chleba: Má křupavou kůrku, vláčnou střídku a úžasně voní. Z droždí je snazší na přípravu než z kvásku
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pekanová srdíčka
Neregistrovaný před 7 minutami
Co dům dal
Neregistrovaný před 18 minutami
Salámový oběd na pekáč
Neregistrovaný před 26 minutami
Levandulová zmrzlina s medem
Neregistrovaný před 27 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 1 hodinou
Podzimní jablečník
Neregistrovaný před 1 hodinou
Marcipánové ozdůbky na cukroví
Neregistrovaný před 1 hodinou
Kedlubnový salát - na 4 způsoby
Neregistrovaný před 1 hodinou
Bůčková tlačenka
Neregistrovaný před 1 hodinou
Zeleninová polévka
Neregistrovaný před 1 hodinou
Suroviny:
srdce vepřové,
játra vepřová,
cibule,
špek,
sádlo,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
vývar vepřový,
česnek,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (4)