Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Studentská večeře

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

petussh petussh

Snadný

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 40 min

55 min (15 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 138 kJ /
750 kcal
Bílkoviny61,98 g
Tuky28,57 g
Vláknina11,50 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 3,54 g
Sůl8,20 g
Sacharidy56,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájíme klobásku na kolečka a osmažíme 5 minut na pánvičce s trochou oleje. Odložíme ji do misky bokem. Krok 2: Nakrájíme cibuli na tenké pásky, oškrábané brambory na střední kostky, mrkve na kolečka a papriku na tenké pásky. Cherry rajčata na půlky. Krok 3: Začneme smažit cibulku a po minutě přidáme mrkev, smažíme 2 minuty a přidáme brambory, smažíme 2 minuty a přidáme papriku. Krok 4: Osolíme, opepříme a přidáme červenou mletou papriku, pořádně promícháme. Přilejeme fazolky v rajčatovém protlaku a 3 minutky restujeme. Krok 5: Přidáme cherry rajčata, klobásku a zalijeme vodou. Vody přidáme podle toho, jestli chceme mít pokrm řidší jako např. polévku a nebo přidáme jen trošku. Přiklopíme pokličkou a necháme 20-30 minut dusit. Krok 6: Můžeme přidat nakrájenou petržel a podáváme.

TIP: Přehled levných jídel. Jak se najíst a ušetřit?|

Zveřejněno 18. 12. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Studentská večeře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YEpK2

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Studentská večeře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YEpK2

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
klobása, olej, sůl, pepř, paprika, paprika sušená sladká, cibule, protlak, mrkev, brambory, rajče cherry, petrželka

Přidat fotografie receptu