Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sekaná s hráškem a mrkvičkou z remosky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Náročný

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 730 kJ /
1 370 kcal
Bílkoviny85,70 g
Tuky95,76 g
Vláknina16,03 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 323 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy34,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso dokonale promícháme s nadrobno nakrájenou cibulkou a prolisovaným česnekem. Jemně osolíme, opepříme a přidáme asi hrst mražené směsi hrášku s mrkvičkou. Promísíme a vytvoříme šišku, kterou obalíme ve strouhance. Krok 2: Nakrájíme brambory na větší kostky, mrkev na silnější kolečka a rajčátka pouze rozpůlíme. Krok 3: Do remosky dáme cca 1 lžíci oleje, přidáme brambory, mrkev a rajčátka, posypeme tymiánem a dobře promícháme. Na vše položíme šišku sekané, podlijeme vodou a necháme asi hodinu péct, dokud není maso hotové.

Zveřejněno 19. 12. 2022

Poznámka autorky Lenka Škulinová

Tato sekaná je vhodná pro všechny s alergií na lepek, protože není doplněná jakoukoli moučnou směsí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sekaná s hráškem a mrkvičkou z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9r65D

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sekaná s hráškem a mrkvičkou z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9r65D

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso mleté, cibule, česnek, hrášek, pepř mletý, sůl, strouhanka kukuřičná, brambory, mrkev, rajče cherry, tymián, sůl, voda, olej rostlinný

Přidat fotografie receptu