Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 143 kJ / 2 902 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,82 g |
Tuky | 144,05 g |
Vláknina | 23,94 g |
Cholesterol | 863 mg |
Sodík | 3,83 g |
Sůl | 8,92 g |
Sacharidy | 257,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvařené brambory prolisujeme nebo nastrouháme a dáme do mísy. Přidáme máslo nebo sádlo, mouku, škrob, vejce, mleté uzené maso nebo uzeninu, strouhaný sýr, prolisovaný česnek, okořeníme kmínem a muškátovým květem, osolíme a dobře propracujeme.
Krok 2: Tvoříme válečky, stočíme je na způsob vinné klobásy, propíchneme je špejlí, obalíme v mouce a dočervena na oleji opečeme. Jsou dobré teplé i studené.
Zveřejněno 14. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5L5
Moje poznámka
Bramborové klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5L5
Nejnovější recepty
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno před 10 hodinami
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno před 13 hodinami
Plněná vejce s žervé
Přidáno před 14 hodinami
Vafle s vůní pravé vanilky
Přidáno před 16 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohová bábovka s pravou vanilkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na víně s jablky a brusinkami
Komtesina před 5 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
RomanaMonika před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Naekee před 7 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Naekee před 7 hodinami
Květákový mozeček
Radek2112 před 7 hodinami
Pesto z medvědího česneku
MirkaP před 8 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
ne.honzula12 před 8 hodinami
Nepečený citrónový cheesecake
helena.pavlickova.f před 9 hodinami
Sloní žrádlo
Zuzana.tr před 9 hodinami
Tématické fráze:
bramborové klobásy,
bramborová klobása,
goja recept,
romske jídlo goja,
romske recepty,
goja jídlo,
bramborové klobásy recept,
romska jidla,
goja romské jídlo,
klobásy recepty,
recept na goja,
pokrm goja,
recept gója,
bramborové recepty,
romské jídla,
jídlo goja,
romského jidla goja,
jídla z klobás,
cikanske klobasy,
jídlo z klobás
Suroviny:
brambory,
maso uzené,
mouka hrubá,
sýr strouhaný,
sádlo,
vejce,
moučka škrobová,
česnek,
kmín drcený,
květ muškátový,
mouka hladká,
sůl,
olej,
špejle
Komentáře (19)