Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z červeného zelí s klobásou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 15 min

40 min (25 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji s máslem orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a dále restujeme. Zaprášíme moukou a za stálého míchání ještě chvíli opékáme. Krok 2: Pak přidáme zelí, vývar, sůl a povaříme. Do polévky přidáme nakrájené klobásy, smetanu a dochutíme pepřem a cukrem. Krok 3: Nakonec přidáme zvlášt uvařené brambory. Krok 4: Můžeme ještě přidat na talíři do polévky lžíci kysané smetany.

TIP: Deset otázek a odpovědí na téma kysané zelí

Zveřejněno 27. 12. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka z červeného zelí s klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWW6Z

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka z červeného zelí s klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWW6Z

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
cibule, olej, máslo, mouka hladká, zelí kysané červené, zelenina kořenová, klobása, brambory, vývar masový, cukr, smetana, smetana zakysaná

Přidat fotografie receptu