Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trhané krůtí rizoto

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Nejdříve uvaříme rýži. Krůtí maso natrháme. Krok 2: Nejlépe na wok pánvi na másle orestujeme mraženou zeleninu, přidáme na kousky natrhané maso, podlijeme vývarem a dusíme cca 7-10 minut dokud se vývar nevydusí. Krok 3: Přidáme rýži a promícháme, můžeme dochutit solí a pepřem.

Zveřejněno 31. 12. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Trhané krůtí rizoto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dkkrq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Trhané krůtí rizoto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dkkrq

Marie

Suroviny:
rýže, směs zeleninová, máslo, vývar masový, sůl, pepř, maso pečené

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu