Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Párky na pivě

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Mates1113

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie842 kJ /
201 kcal
Bílkoviny2,86 g
Tuky0,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy29,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Párky nařežeme a vložíme do pekáče. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájenou kapii, kečup a pepř. Krok 2: Vše dáme do předehřáté trouby asi 15 min opékat. Poté vše zalijeme pivem a ještě pět minut dopékáme. Servírujeme párek s pivní omáčkou a chlebem.

Zveřejněno 18. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Párky na pivě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qYrr

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Párky na pivě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qYrr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

sklidila jsem s tímto jídle u velké společnosti takový úspěch že tedka při každé větší sešlosti musím jej vařit pomalu v kotli:yes::yes::yes::yes::yes::yes::-)):-)):-))

Drobek máš pravdu, fakt, to střívko nechce ani pes:-//, co naděláme. Poslední dobou ale musím na obranu špekáčků říct, že aspoň teda v Albertu tady u nás jsou lepší, než párkový. Aspoň teda chuťově, střívko sundávám.

;-( Když jsme se po létech "bloudění v cizině" podívali domů, splnili jsme si jedno přání, opéct si buřty na ohýnku. Co vám mám povídat, bylo to jeden z největších zklamání v mém životě. Nejdřív jsem si myslel, že je vina v mé hubě. Pak mi Anička řekla, že měla stejný pocit. A mnohem později jsem se dozvěděl, že opravdu co se pod jménem špekáčky prodává má s těmi co známe společné už jen to jméno. A to "střívko" v kterém to je:-!:-!:-//
Přesto bod přidávám, protože tady to z místních "nedobrých" uzenin vyrobíme. Autor receptu dělal co mohl. :-K

:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

vybusna, párků je!! Jen sehnat dobré:-)). My jezdíme na párky do Polska sem tam, já je zase tak strašně nemusím. Většina jich tady obsahuje více sóji, než masa, třebaže to UNIE zakazuje. Nedá se to ani opéct na ohni, je to někdy hnus.:-// No a u nás to ani pes nežral:-)):-D telecí bývaly dobré, už jsem je dlouho neměla.

ked ja sa vam priznam, ze som vobec netusila ze existuju ine parky ako hydinove (tu patria aj morcacie) a bravcove.

Patricie, taky jsem si říkala:-)..., ale recept není můj, tak s tím nic nenadělám;-)

Marti, hezká fotka.:-)):yes:
Jenom by to chtělo přehodit do jiné kategorie. Je to ve "vepřové maso" a začíná recept 6 nožiček telecích párků.

použila jsem dobré vázané špekáčky, skoro si myslím, že se na to pečení hodí víc:-), červenou papriku jsem už neměla, dala jsem žlutou + jedno nasekané rajče. Manžel mě opěvuje za to, že jsem je zase po delší době upekla:-p:yes: Jinak mám podobný recept, do kterého ještě patří feferonky a kmín. Bodík:yes:

Můj manžel je má taky moc rád a občas si je i uvaří.:yes: +;-)

Já jsem teď viděla něco podobného v časopisu Albert a taky jsem si říkala, že bych to zkusila, jen, myslím, že se to zapékalo a přišly tam nějaké ingredience navíc. Tohle se mi taky moc líbí;-):yes:

Poznám,niekedy to robíme aj s klobáskami,je to naozaj dobrota :-p Len tú kapiu dávam sterilizovanú,nie čerstvú.Dávam prvý bodík :yes::-8

Tématické fráze:
párky na pivu, párky na pivě, recept párky na pivu, parky v pivu, párek na pivu, párky, párky na pivu recept, buřty na pivě albert, parek na pivě, párky na pivě recept, párky v pivě, recepty z párku, pivni parky, recepty s parky, jak dlouho vařit párky, párek v pivu, jak dlouho se vari parky, pecene parky, párky recepty, jak dlouho vařit klobásu

Suroviny:
párky telecí, cibule, kapie červená, kečup ostrý, pivo černé, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu