Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filé v kefíru

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jaruna18 Jaruna18

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 781 kJ /
1 621 kcal
Bílkoviny147,55 g
Tuky85,36 g
Vláknina5,70 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 700 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy60,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybu zalijeme kefírem a necháme 2 hodiny odležet. Z druhé části kefíru uděláme těstíčko tak, že do něj dáme vejce, bílé víno, mouku a část lupínků. Krok 2: Odleželou rybu obalíme v těstíčku a zprudka opečeme z obou stran na oleji. Na vrch ještě nasypeme zbytek mandlí. Podáváme s vařenými bramborami.

Zveřejněno 19. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filé v kefíru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9Qm3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filé v kefíru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9Qm3

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Jo, tak to je super, panagasia mam pokazde moc rada a toto zkusim Iva:yes::yes::-K

Lákavé :yes:

Nádhera!

To těstíčko z kefíru je výborný nápad :yes:

Tématické fráze:
kefír, rybí kuchařka, kefírové těstíčko, zapečené filé s kefírem, rybí file recepty, rybí file, recept kefir, zapečené rybí filé s kefírem

Suroviny:
pangasius, kefír, sůl, olej, kefír, vejce, mouka hladká, víno bílé, lupínky mandlové

Přidat fotografie receptu