Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 490 kJ / 1 073 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,80 g |
Tuky | 44,33 g |
Vláknina | 22,65 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 568 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 38,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrPl
Moje poznámka
Pangasius v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrPl
Nejnovější recepty
Čokokvětináče s mrkvičkami
Přidáno před 3 hodinami
Omeleta v housce
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Přidáno před 16 hodinami
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 17 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 17 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křupavé placičky vločkové, rychlé
slunicko166 před 31 minutami
Tiramisu od Itala
sofia_loren před 1 hodinou
Pečivo z chlebové mouky
Libuse Romancikova před 2 hodinami
Pikantní kuřecí játra na smetaně
VaclavKo před 2 hodinami
Čočka na kyselo
Karel849 před 3 hodinami
Pečené vepřové koleno
martiline před 4 hodinami
Hlávkové zelí, mleté kuličky a brambory v jednom pekáčku
Petra1943 před 4 hodinami
Novohradský vepřový plátek
Petra1943 před 5 hodinami
Pesto z medvědího česneku
slunickodanka před 5 hodinami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
jumano před 14 hodinami
Tématické fráze:
pangasius v alobalu,
pangasius recepty,
pangasius v alobale,
pangasius,
pangacius v alobalu,
candát v alobalu,
file v alobalu,
pangas v alobalu,
pangasius trouba,
filety v alobalu,
filet v alobalu,
ryba v alobalu recept,
ryby v alobalu,
pangasius v troubě v alobalu,
pangaus v alobalu,
candát na cesneku,
recept pangasius v alobalu,
pangasius na celeru,
recepty pangasius v alobalu,
pangasius s česnekem
Suroviny:
pangasius,
citron,
paprika čerstvá červená,
chilli paprika čerstvá,
pórek,
celer,
mrkev,
česnek,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (2)