Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filé na česneku s omáčkou

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 643 kJ /
871 kcal
Bílkoviny85,56 g
Tuky25,13 g
Vláknina6,47 g
Cholesterol 312 mg
Sodík 370 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy58,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filé potrieme prelisovaným cesnakom, osolíme, obalíme zľahka v hladkej múke a na oleji smažíme z oboch strán.
Potom filé vyberieme a udržiavame v teple. Krok 2: Do výpeku pridáme múku, pretlak, víno, smotanu a metličkou rozšľaháme.
Necháme krátko povariť. Krok 3: Filé prelejeme omáčkou a podávame s opečenými zemiakmi.

TIP: Ryby v naší kuchyni

Zveřejněno 7. 1. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filé na česneku s omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxxJ0

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filé na česneku s omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxxJ0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

Jan Nemec: Ďakujem.;-):-K

Výborný ! :-) <3

AniCiz: Ďakujem za milý komentár. :-K

Tato úprava se mi moc líbí,rychlé a nenáročné jídlo..:-K

Suroviny:
filet rybí, česnek, sůl, mouka hladká, olej, protlak rajčatový, smetana, víno bílé, mouka hladká, sůl

Přidat fotografie receptu