Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněný smažený hermelín bezlepkově

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 10 min

25 min (15 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 550 kJ /
1 326 kcal
Bílkoviny69,03 g
Tuky61,79 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 685 mg
Sodík 2,47 g
Sůl6,42 g
Sacharidy121,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hermelíny podélně rozřízneme a vložíme na jednu z půlek plátek debrecínky a přiklopíme druhou půlkou. Krok 2: Celé sýry obalíme nejprve v Solamylu, pak v rozšlehaných vejcích a nakonec v bezlepkové strouhance. Krok 3: Na rozehřátém oleji smažíme z obou do zlatova. Krok 4: Podávat můžeme s hranolky, ale přílohou mohou být podle vlastní chuti i vařené brambory, bramborová kaše nebo pečivo.

TIP: Hermelín v kuchyni

Zveřejněno 7. 1. 2023

Poznámka autorky Lenka Škulinová

Hermelín můžeme samozřejmě udělat v klasickém trojobalu s hladkou moukou a klasické strouhanky místo bezlepkové verze.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněný smažený hermelín bezlepkově

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2ggm

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněný smažený hermelín bezlepkově

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2ggm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
sýr hermelín, vejce, párek debrecínský, strouhanka bezlepková, solamyl, olej slunečnicový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu