Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 868 kJ / 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,76 g |
Tuky | 10,82 g |
Vláknina | 28,72 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 418 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 66,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulharské zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqKW
Moje poznámka
Bulharské zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqKW
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 39 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 48 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Tématické fráze:
bulharské recepty,
bulharské potraviny,
bulharská kuchyně recepty,
bulharské sváteční jídlo,
bulharská kuchyně,
bulharské recepty z mletého masa,
recepty bulharské kuchyně,
bulharské maso,
hlavkove zeli s masem,
bulharska kuchařka,
nakladene zelí,
bulharská kuchyně kysané zelí,
bulharské maso v zelí,
bulharské vepřové maso v zelí,
bulharské zelí s masem,
vareni hlavkove zeli s masem,
bulharské-recepty,
dušené zelí po bulharsku,
bulhaské zelí recepty,
bulharske veprove se zelím
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
česnek,
mrkev,
rajče,
paprika čerstvá zelená,
zelí hlávkové,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
kečup sladký,
ocet,
smetana kysaná,
mouka hladká
Komentáře (4)