Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bulharské zelí

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivana79 Ivana79

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 868 kJ /
685 kcal
Bílkoviny74,76 g
Tuky10,82 g
Vláknina28,72 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 418 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy66,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mäso pokrájame na kocky a opražíme na cibulke. Osolíme,okoreníme,podlejeme vodou a dusíme. Asi v polovici dusenia pridáme nakrájanú kapustu, papriku, nastrúhanú mrkvu, rozotretý cesnak a rajčiny pokrájané na kolieska. Krok 2: Dodusíme, zalejeme smotanou rozmiešanou s múkou, pridáme kečup a lyžicu octu. Podávame so zemiakmi alebo chlebom.

Zveřejněno 23. 8. 2009

Poznámka autorky Ivana79

Recept mám z kalendára a robím ho už roky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bulharské zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jqKW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bulharské zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jqKW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Tuto variantu sladkého zelí jsem neznal. Je to určitě inspirující. Udělil jsem plusový bodík a ukládám do oblíbených.:yes:

Suzzie,to ma moc teší;-):-K

Velice zajímavé a ukládám:-K:yes:

Už jsem vyzkoušela, přítel se nestačil olizovat...:yes:

Tématické fráze:
bulharské recepty, bulharské potraviny, bulharská kuchyně recepty, bulharské sváteční jídlo, bulharská kuchyně, bulharské recepty z mletého masa, recepty bulharské kuchyně, bulharské maso, hlavkove zeli s masem, bulharska kuchařka, nakladene zelí, bulharská kuchyně kysané zelí, bulharské maso v zelí, bulharské vepřové maso v zelí, bulharské zelí s masem, vareni hlavkove zeli s masem, bulharské-recepty, dušené zelí po bulharsku, bulhaské zelí recepty, bulharske veprove se zelím

Suroviny:
maso vepřové, cibule, česnek, mrkev, rajče, paprika čerstvá zelená, zelí hlávkové, sůl, pepř, paprika sušená sladká, kečup sladký, ocet, smetana kysaná, mouka hladká

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu