Rolovaný flank steak s chřestem a holandskou omáčkou sousvide
Flank steak je lahodné libové maso a lze s ním vykouzlit skvělá jídla. Tento recept na rolovaný flank steak je poněkud náročný a k přípravě použijete také techniku sous-vide, nicméně ohromíte všechny strávníky u stolu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 154 kJ / 2 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,17 g |
Tuky | 198,86 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,62 g |
Sacharidy | 22,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rolovaný flank steak s chřestem a holandskou omáčkou sousvide
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6ZoD
Moje poznámka
Rolovaný flank steak s chřestem a holandskou omáčkou sousvide
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6ZoD
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 9 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 17 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 18 hodinami
Suroviny:
sýr mozzarella,
sůl,
pepř mletý,
chřest zelený,
olej,
led,
voda,
ocet vinný,
cibule šalotka,
máslo,
žloutek,
šťáva citronová,
sůl,
voda,
Komentáře (3)