Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Poctivá bramboračka z pomalého hrnce

Bramboračka patří mezi tradiční české polévky. Vyzkoušejte nenáročnou a vynikající polévku z pomalého hrnce, která dokonale provoní domov a skvěle chutná. Překvapte své blízké výborným jídlem.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Mama-mia Mama-mia

Snadný

Doba přípravy 510 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 480 min

510 min (30 min příprava + 480 min tepelná úprava)

Suroviny pro 5 porcí

5porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Houby namočíme do vody nejméně na 1 hodinu. Na sádle orestujeme slaninu a cibuli nakrájené na kostičky, pokud má hrnec program "SMAŽENÍ", můžeme restovat přímo v hrnci, nastavíme teplotu 200 °C a 15 min. Krok 2: Přidáme zeleninu nakrájenou na kostičky, koření a nakonec scezené houby. Krok 3: Po 15 minutách restování zalijeme a v pomalém hrnci vaříme na program LOW 8 hodin. Po této době zvýšíme teplotu, nebo nastavíme stupeň HIGH. Krok 4: V hrnečku rozkvedláme mouku s trochou vody do hladka a vlijeme do polévky. Necháme provařit cca 30 min a podáváme s domácím pečivem.

Zveřejněno 27. 1. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Poctivá bramboračka z pomalého hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82qJl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Poctivá bramboračka z pomalého hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82qJl

Suroviny:
slanina, sádlo, cibule, mrkev, petržel, celer řapíkatý, brambory, hrášek, hříbky sušené, bobkový list, koření nové koření, pepř, majoránka, libeček, vývar masový, mouka hladká

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu