Chleba z remosky
Jak jednou ochutnáte domácí chleba, hned si ho zamilujete. Tento chléb v remosce nejen kyne, ale následně se i peče. Nedrobí se, má křupavou kůrku a vydrží měkký celý týden. Pokud nemáte remosku, můžete péct i v troubě.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chleba z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR53x
Moje poznámka
Chleba z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR53x
Nejnovější recepty
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Květák v pivním těstíčku s opečeným bramborem a slaninou
Přidáno před 7 hodinami
Paštičky z listového těsta s jablíčky
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Andredka před 4 hodinami
Lahodná pomazánka z uzené makrely
KocourLucifer před 6 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
oligarda před 6 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 6 hodinami
Houbová polévka se smetanou
Mon17 před 7 hodinami
Valašské frgály
suneno před 9 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
vanilj před 9 hodinami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
Jan Nemec před 9 hodinami
Domácí kmínový chleba
Montecarlo před 10 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
vločky ovesné,
kvas žitný,
brambory,
sůl,
kmín celý,
voda,
droždí,
cukr,
voda,
mouka hladká
Komentáře (1)