Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Boršč z pomalého hrnce

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Mama-mia Mama-mia

Středně náročný

Doba přípravy 630 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 600 min

630 min (30 min příprava + 600 min tepelná úprava)

Suroviny pro 6 porcí

6porcí

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: V pekáčku opečeme maso a kosti na sádle. Pokud máme hrnec s funkcí Smažení, opečeme kosti ze všech stran v hrnci 15 minut při teplotě 200 ˚C. Krok 2: Přidáme nakrájenou zeleninu a orestujeme. Krok 3: Přepneme hrnec na program pomalé vaření high, přidáme protlak a koření.
Zalijeme vývarem a vaříme 9 hodin. Krok 4: Po 9 hodinách vyjmeme maso, kosti a koření a pokud chceme boršč zahustit, vmícháme mouku rozkvedlanou v troše vody. Výborný je ale i bez zahuštění. Krok 5: Nakrájíme maso na kostky a vrátíme do polévky.
Provaříme ještě asi 30 minut. Krok 6: Podáváme se zakysanou smetanou a koprem.

TIP: Rady a tipy jak pracovat s pomalým hrncem

Zveřejněno 28. 1. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Boršč z pomalého hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5Z34

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Boršč z pomalého hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5Z34

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (1)

9 hodin na high? Není to moc? Já jen jestli se ta zelenina nerozvari...

Suroviny:
maso hovězí na polévku, sádlo, kost hovězí morková, cibule, mrkev, petržel, bulva celerová, řepa červená, brambory, zelí hlávkové, protlak rajčatový, bobkový list, koření nové koření, pepř, vývar hovězí, mouka hladká, smetana zakysaná, kopr

Přidat fotografie receptu