Postup přípravy
Zalijeme vývarem a vaříme 9 hodin. Krok 4: Po 9 hodinách vyjmeme maso, kosti a koření a pokud chceme boršč zahustit, vmícháme mouku rozkvedlanou v troše vody. Výborný je ale i bez zahuštění. Krok 5: Nakrájíme maso na kostky a vrátíme do polévky.
Provaříme ještě asi 30 minut. Krok 6: Podáváme se zakysanou smetanou a koprem.
Zveřejněno 28. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5Z34
Moje poznámka
Boršč z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5Z34
Nejnovější recepty
Jehněčí válečky pečené v kapustě
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí kůže plněná nádivkou
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s vajíčkem, salámem a ředkvičkou
Přidáno před 12 hodinami
Jarní, levná vajíčková pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Hrášková polévka s lososem a slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno 12. 3. 2025 20:22
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makový (ořechový) závin od Lidušky
tiborbarsony před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Eranis před 1 hodinou
Celerovo - sýrové placičky
Kucharice před 1 hodinou
Kotletky z krkovice na zelenině v balkánském stylu
Sahula před 7 hodinami
Ořechový řez z jednoho vejce
Evakuace před 10 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
gatear před 12 hodinami
Mušle s kokosovým mlékem a čerstvým pepřem
Radek2112 před 12 hodinami
Kapustový prejt
Stepkavera před 13 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Sahula před 13 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
lendlova.j před 13 hodinami
Suroviny:
maso hovězí na polévku,
sádlo,
kost hovězí morková,
cibule,
mrkev,
petržel,
bulva celerová,
řepa červená,
brambory,
zelí hlávkové,
protlak rajčatový,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
vývar hovězí,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
kopr
Komentáře (1)