Velikonoční nádivka (dělená strava ZV)
Velikonoční nádivka je jedním z tradičních symbolů, které se pojí s jarními svátky. Proto do ní kromě uzeného masa zakomponujeme také čerstvé bylinky, nejlépe pak kopřivy. V tomto receptu jsou součástí nádivky také žampiony a kápie.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční nádivka (dělená strava ZV)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBgk2
Moje poznámka
Velikonoční nádivka (dělená strava ZV)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBgk2
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 2 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 8 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno 1. 4. 2025 14:00
Palačinky v troubě
Přidáno 1. 4. 2025 12:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá buchta Margot
XNika před 2 minutami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
lukasvanek237 před 21 minutami
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 1 hodinou
Halušky s brynzou pro Dášenku
Klivan před 2 hodinami
Domácí nudle
Jindriskas před 4 hodinami
Chalupářská pomazánka
Alena Cerna před 4 hodinami
Hrnková bábovka z Margotky
sarkahumlova před 9 hodinami
Nadýchaný závin bez kynutí
sarkahumlova před 9 hodinami
Návykové bramborové smaženky
nespokojenost před 9 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 16 hodinami
Suroviny:
cibule,
máslo,
žampióny,
kapie,
maso uzené,
sýr tvrdý,
vejce,
petrželka zelená,
pepř mletý,
sůl,
tuk
Komentáře (2)