Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné rybí filety se zeleninou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie552 kJ /
132 kcal
Bílkoviny11,20 g
Tuky0,80 g
Vláknina16,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybacie filety osolíme, okoreníme a na každý uložíme silnejší plátok slaniny.
Prehneme a zopneme ihlou. Krok 2: Na panvici na oleji orestujeme rýchlo filety z oboch strán. Krok 3: Potom ich posunieme na okraj panvice a pridáme nakrájanú čínsku kapustu (listy necháme v celku, stonky narežeme) a na plátoky narezané šampiňóny. Krok 4: Osolíme, podlejeme asi 0,5 dl vody a pomaly dusíme asi 10 minút.
V polovici dusenia rybacie kapsy otočíme. Krok 5: Podávame so zemiakmi alebo zemiakovou kašou.

TIP: Ryby v naší kuchyni

Zveřejněno 7. 2. 2023

Poznámka autorky tejaja

Môžeme použiť filety z akejkoľvek ryby.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné rybí filety se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ERlnm

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné rybí filety se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ERlnm

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Suroviny:
filet z ryb, slanina uzená, olej, pepř, sůl, zelí čínské, žampióny, nať petrželová

Přidat fotografie receptu