Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bylinkové "langošky"

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

janky3 janky3

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez dob kynutí

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez dob kynutí)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 787 kJ /
2 339 kcal
Bílkoviny73,78 g
Tuky44,50 g
Vláknina21,69 g
Cholesterol 21 mg
Sodík 3,46 g
Sůl8,82 g
Sacharidy401,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mléko ohřejeme, vložíme rozdrobené droždí, cukr, trochu hladké mouky a necháme vzejít kvásek. Krok 2: Až kvásek vzejde, dáme zbytek hladké mouky, všechno koření, a další suroviny, polohrubou mouku s práškem do pečiva.
Zadělané těsto necháme 20 minut odpočinout. Krok 3: Pak lžící odebíráme malé kousky těsta a vkládáme do horkého oleje, smažíme z obou stran. Krok 4: Hotové osušíme papírovou utěrkou a pocákáme kečupem.

TIP: Oblíbené recepty na domácí langoše

Zveřejněno 12. 2. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bylinkové "langošky"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2YGA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bylinkové "langošky"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2YGA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mouka hladká, mouka polohrubá, mléko, sůl, cukr, droždí, prášek do pečiva, koření bylinkové, kopr, česnek sušený, cibulka, ořechy vlašské, tuk hera, olej olivový, kečup sladký

Přidat fotografie receptu