Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bylinkové "langošky"

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

janky3 janky3

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez dob kynutí

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez dob kynutí)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 787 kJ /
2 339 kcal
Bílkoviny73,78 g
Tuky44,50 g
Vláknina21,69 g
Cholesterol 21 mg
Sodík 3,46 g
Sůl8,82 g
Sacharidy401,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mléko ohřejeme, vložíme rozdrobené droždí, cukr, trochu hladké mouky a necháme vzejít kvásek. Krok 2: Až kvásek vzejde, dáme zbytek hladké mouky, všechno koření, a další suroviny, polohrubou mouku s práškem do pečiva.
Zadělané těsto necháme 20 minut odpočinout. Krok 3: Pak lžící odebíráme malé kousky těsta a vkládáme do horkého oleje, smažíme z obou stran. Krok 4: Hotové osušíme papírovou utěrkou a pocákáme kečupem.

TIP: Oblíbené recepty na domácí langoše

Zveřejněno 12. 2. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bylinkové "langošky"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2YGA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bylinkové "langošky"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2YGA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mouka hladká, mouka polohrubá, mléko, sůl, cukr, droždí, prášek do pečiva, koření bylinkové, kopr, česnek sušený, cibulka, ořechy vlašské, tuk hera, olej olivový, kečup sladký

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu