Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tatarák z uzeného lososa s avokádem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie946 kJ /
226 kcal
Bílkoviny20,87 g
Tuky13,84 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 55 mg
Sodík 1,17 g
Sůl2,66 g
Sacharidy3,99 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Avokádo rozpůlíme, vyloupneme pecku a vydlabanou dužinu nakrájíme na malé kousky. Krok 2: Lososa nakrájíme co nejvíce nadrobno.
Stejně tak cibulku, kapary a lahůdkovou cibulku.
Vše smícháme v misce spolu s hořčicí, olejem, citronovou šťávou, dobře promícháme, případně dochutíme pepřem, je-li potřeba. Krok 3: Podávala jsem na topinkách spolu s listy mixu salátu, s listy polníčku a rajčaty.

TIP: Jak připravit topinky

Zveřejněno 17. 2. 2023

Poznámka autorky Lenka Škulinová

Vřele nedoporučuji solit před ochutnáním, uzený losos bývá již dosti solený.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tatarák z uzeného lososa s avokádem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6nxn

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tatarák z uzeného lososa s avokádem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6nxn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
losos uzený, avokádo, cibulka lahůdková, cibule červená, olej olivový, šťáva citronová, hořčice dijonská, kapary, pasta wasabi, pepř

Přidat fotografie receptu