Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rafaelo cheesecake

Jednoduše a chutně. Přesně takhle by se dal popsat tento nepečený cheesecake. V základu má sušenky s máslem a na tom leží lahodný kokosový krém ze šlehačky a kondenzovaného mléka. Nahoru čokoládu, ovoce a můžeme servírovat.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Diana24 Diana24

Snadný

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 5 min Bez doby chlazení.

65 min (60 min příprava + 5 min tepelná úprava, Bez doby chlazení. )

Suroviny pro 1 kus

1kus

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 611 kJ /
2 536 kcal
Bílkoviny23,17 g
Tuky182,20 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 381 mg
Sodík 122 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy195,88 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Sušenky rozmixujeme, smícháme s rozpuštěným a vychladlým máslem a přendáme do dortové formy, kam je pořádně rukou napěchujeme. Korpus pak dáme chladit do ledničky. Krok 2: Salko se smetanou vymixujeme a následně přidáváme kokos, dokud nevznikne dostatečně hutná hmota. Tu vylijeme na korpus a dáme zpět chladit. Krok 3: Čokoládu nalámeme na menší kousky a vložíme do smetany, kterou jsme rozehřáli a mícháme, dokud se čokoláda nerozpustí. Necháme chvilku vychladnout a poté jí polejeme nachystaný cheesecake. Dozdobíme libovolným ovocem.

TIP: Cheesecake - jak udělat luxusní dezert

Zveřejněno 20. 2. 2023

Poznámka autorky Diana24

Ja som nemala doma uz slahacku na cokoladove ganache tak som dala rozpustit len cokoladu a omegu na polevy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rafaelo cheesecake

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kR5YK

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rafaelo cheesecake

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kR5YK

Komentáře (5)

Cojetipotom2: Je mi luto, ze sa Vam nieco take stalo. Ja som mala cheesecake velmi dobry. Mne krem stuhol, nol vyborny a aj dostatok susienok som mala.

Naprosto fuj, šlehačka se Salkem spadla, ani ztuzovac nepomohl. Kokosu tam člověk taky muže nasypat cely balíček a prd. Susenek je na korpus málo, pokud nemáte formu o průměru 25cm. A chuťově taky nic moc. Cely ,,cheesecake” muže letět do koše, protože krem proste netuhne - skoda surovin!

Vosyk: Ja som davala kokos priebezne aby to bolo akurat a zalezi aj od salka ako sa napije.. ale cca 350g/400g skuste a ked bude maleho husty prisipte😊

Kolik cca dáváte kokosu, aby to ztuhlo? :-)

:-):yes::-K

Suroviny:
sušenky máslové, máslo, salko, šlehačka trvanlivá, kokos, čokoláda na vaření, smetana ke šlehání, ovoce

Přidat fotografie receptu