Suroviny pro 18 kusů
18kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 284 kJ / 1 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,17 g |
Tuky | 68,53 g |
Vláknina | 3,20 g |
Cholesterol | 930 mg |
Sodík | 3,31 g |
Sůl | 8,13 g |
Sacharidy | 82,77 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do misky dáme tvaroh, nadrobíme nivu, vyklepne vejce, přidáme špetku soli, špetku pepře, špetku jedlé sody a mouku. Promícháme a necháme půl hodiny odležet.
Krok 2: Pak lžičkou nabíráme těsto a vkládáme do rozehřátého oleje. Po usmažení vyjmeme a necháme na ubrousku okapat.
Krok 3: Zakysanou smetanu smícháme se solí, pepřem, hořčicí a dochutíme citronovou šťávou a cukrem.
Zveřejněno 19. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené tvarohovo-nivové koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yP8Q6
Moje poznámka
Smažené tvarohovo-nivové koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yP8Q6
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 23 minutami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 6 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 8 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 11 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno 30. 3. 2025 13:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obalovaný gothaj
radekfiala před 27 minutami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 2 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 2 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 2 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 2 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 2 hodinami
Hrníčkový mazanec naší babči
kocka20 před 2 hodinami
Těstovinový salát
Maja77 před 2 hodinami
Vídeňské brambory
Nadja před 3 hodinami
Suroviny:
tvaroh,
sýr niva,
vejce,
sůl,
pepř,
mouka hrubá,
soda jedlá,
olej,
smetana zakysaná,
hořčice,
šťáva citronová,
sůl,
pepř,
cukr
Komentáře (1)