Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka s tresčími játry

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 497 kJ /
836 kcal
Bílkoviny57,08 g
Tuky60,92 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 196 mg
Sodík 1,18 g
Sůl2,50 g
Sacharidy13,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do misky dáme tvaroh, tavený sýr, změklé máslo a tresčí játra i s olejem. Krok 2: Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, jarní cibulku, sůl, pepř, citronovou šťávu a rozmačkáme vidličkou a promícháme. Krok 3: Podáváme s čerstvým pečivem.

TIP: Oblíbené recepty na rybí pomazánky

Zveřejněno 19. 3. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka s tresčími játry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADnj9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka s tresčími játry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADnj9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Moanka: Moc děkuji, velmi jste mně potěšila, jsem ráda, že chutnalo. :-K. Díky moc za fotku. :-K

Připravila jsem k posezení u přátel, abych nepřišla s prázdnou… Měla úspěch. Moc nám všem chutnalo. <3 ;-) :yes:
Děkuji a mějte se! :-8

Celou směs jsem "opálil" práškem z Chilli Doktor Moruga Reaper od Semínka-chilli.cz. K večernímu posezení při víně anebo drinku IDEÁL

Anna Kocikova: děkuji:-K

Tresčí játra máme rádi a pomazánku z nich také:-QMáš ji pěkně nazdobenou:-8:-K

Marie Svarcova: moc děkuji :-K

Zapomněla jsem poslat :yes::yes:<3:-K

:-) to jsi mě tedy dostala , dělala jsem podobnou v sobotu pro návštěvu ale jsi prostě rychlejší ;-) máš to moc pěkné:-K

Suroviny:
tvaroh, sýr tavený, máslo, tresčí játra, cibule, cibulka jarní, šťáva citronová, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu