Postup přípravy
Krok 1: Všetky suroviny na marinádu dobre premiešame, filety v nej obalíme a necháme v chladničke odležať aspoň 2 hodiny.
Krok 2: Potom filety na panvici na oleji z oboch strán opečieme.
Krok 3: Mrkvu a zeler zvlášť nahrubo nastrúhame.
Krok 4: Na taniere rozložíme listy šalátu a ozdobne strúhanú mrkvu, zeler a kolieska redkvičky.
Postriekame olejom a jemne osolíme. Krok 5: Na prichystanú zeleninu uložíme rybacie filety a hneď podávame.
Postriekame olejom a jemne osolíme. Krok 5: Na prichystanú zeleninu uložíme rybacie filety a hneď podávame.
Zveřejněno 20. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filety s pikantní marinádou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkRp6
Moje poznámka
Rybí filety s pikantní marinádou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkRp6
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 7 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 7 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 7 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 8 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 8 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 5 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 5 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 6 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 7 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 7 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 8 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 8 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 9 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 9 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 10 hodinami
Suroviny:
filet z ryb,
olej,
olej olivový,
med,
chilli paprika čerstvá,
šťáva citronová,
nať petrželová,
pepř bílý,
sůl,
salát hlávkový,
mrkev,
celer,
ředkvičky,
koření provensálské
Komentáře (2)