Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso s bambusovými výhonky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 680 kJ /
641 kcal
Bílkoviny95,48 g
Tuky15,07 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 238 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy20,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mäso nakrájame na kocky. Krok 2: Na oleji orestujeme nadrobno nasekanú cibuľu. Krok 3: Pridáme kocky mäsa a orestujeme. Krok 4: Vložíme nakrájanú fazuľku, ochutíme kurkumou a osolíme.
Podlejeme horúcou vodou a podusíme asi 15 minút. Krok 5: Potom vložíme bambusové výhonky a spolu podusíme ešte 5 minút.
Ak treba, opäť podlejeme horúcou vodou, aby sme mali dostatok šťavy. Krok 6: Podávame s cestovinami, ryžou alebo kuskusom.

TIP: Fazolky v naší kuchyni

Zveřejněno 26. 3. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové maso s bambusovými výhonky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOPpX

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové maso s bambusovými výhonky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOPpX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kýta vepřová, bambusové výhonky, cibule, fazolky zelené, olej, kurkuma, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu