Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička s rajčátky a brambory z remosky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 90 min

100 min (10 min příprava + 90 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 565 kJ /
374 kcal
Bílkoviny10,15 g
Tuky1,38 g
Vláknina18,37 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy73,03 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krkovičku po stranách jemně nařízneme, z obou stran osolíme, opepříme, okmínujeme a posypeme kořením na steak. Krok 2: Na dno remosky dáme 1 lžíci oleje, můžeme i méně podle toho, jak moc je krkovička prorostlá. Přidáme nadrobno nasekanou cibuli a česnek, přidáme plátky krkovičky, podlijeme vývarem a necháme péct. Krok 3: Asi po hodině pečení maso obrátíme a přidáme oloupané a na kostky nakrájené brambory, na polovinu nakrájená rajčátka, můžeme přilít více vody či vývaru, pokud se hodně více vyvařil a aby se pekly i brambory. 

TIP: Jak používat remosku

Zveřejněno 6. 4. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovička s rajčátky a brambory z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z6VYw

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovička s rajčátky a brambory z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z6VYw

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Suroviny:
krkovička bez kosti, cibule, česnek, vývar zeleninový, sůl, pepř, kmín drcený, koření na steak, olej, brambory, rajče

Přidat fotografie receptu