Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 206 kJ / 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,77 g |
Tuky | 30,27 g |
Vláknina | 11,94 g |
Cholesterol | 57 mg |
Sodík | 314 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 51,16 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zelí nakrájíme na drobno, osolíme a promneme rukou.
Krok 2: Přidáme nakrájenou cibuli, okurky, cukr, pepř, ocet, majonézu a kysanou smetanou.
Krok 3: Promícháme a podáváme s čerstvým pečivem.
Zveřejněno 10. 4. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hanácký salát z červeného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYQ8N
Moje poznámka
Hanácký salát z červeného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYQ8N
Nejnovější recepty
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 24 minutami
Hrnkový beránek
Přidáno před 3 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 7 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 21 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 21 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 30 minutami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 2 hodinami
Cookies s kousky čokolády
ulrivhv před 2 hodinami
Afrika řezy
evik_svistik před 2 hodinami
Cikánský řízek
DanyDong před 2 hodinami
Pečené třepané brambory
DanyDong před 2 hodinami
Koláč s pudinkem a zakysanou smetanou
mmartinjjakubec před 3 hodinami
Cibulová marmeláda
Ekurecepty před 3 hodinami
Frankfurtská polévka
poirotka před 3 hodinami
Kuřecí paličky marinované v podmáslí smažené v troubě
poirotka před 3 hodinami
Suroviny:
zelí hlávkové,
cibule červená,
okurky sterilované,
majonéza,
smetana kysaná,
cukr krupice,
ocet,
sůl,
pepř
Komentáře (4)