Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolkový salát jako hlavní jídlo

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Marie Svarcova Marie Svarcova

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 5 min

20 min (15 min příprava + 5 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 442 kJ /
823 kcal
Bílkoviny34,17 g
Tuky60,02 g
Vláknina16,61 g
Cholesterol 836 mg
Sodík 677 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy28,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mražené fazolky propláchneme na cedníku, vložíme do vařící osolené vody a povaříme cca 2 minuty. Slijeme, propláchneme studenou vodou a okapané dáme do mísy. Krok 2: Klobásu nakrájíme na tenká kolečka, opečeme na pánvi a přidáme k fazolkám. Krok 3: Přidáme nadrobno nakrájená vejce, brambory, papriku a tatarskou omáčku. Osolíme a opepříme podle chuti, zlehka promícháme a dáme vychladit. Krok 4: Salát podáváme samotný s tmavým pečivem nebo jako přílohu k pečenému a grilovanému masu nebo rybám.

TIP: Fazolky v naší kuchyni

Zveřejněno 14. 4. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolkový salát jako hlavní jídlo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOPvW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolkový salát jako hlavní jídlo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOPvW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
fazolky mražené, klobása pikantní, vejce, brambory, paprika čerstvá červená, tatarská omáčka, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu