Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 195 kJ / 764 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,74 g |
Tuky | 58,96 g |
Vláknina | 2,45 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 1,95 g |
Sůl | 4,83 g |
Sacharidy | 9,26 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hermelín, salám a vejce nakrájíme na kostičky, přidáme tavený sýr, majolku a jogurt. Zamícháme.
Krok 2: Dále přidáme rozmačkaný česnek a dle chuti osolíme a opepříme. Necháme minimálně 1 hodinku v chladu proležet.
Zveřejněno 26. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka Hermelínka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrWD
Moje poznámka
Pomazánka Hermelínka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrWD
Nejnovější recepty
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 43 minutami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 16 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 18 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bábovka z Margotky
sarkahumlova před 1 hodinou
Nadýchaný závin bez kynutí
sarkahumlova před 1 hodinou
Návykové bramborové smaženky
nespokojenost před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 9 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 10 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 10 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 14 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 15 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 16 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 16 hodinami
Tématické fráze:
hermelinek,
kari salámová pomazánka,
výborná hermelínka,
jogi recept,
hermelínová pomazánka recept,
recepty,hermelínka
Suroviny:
sýr hermelín,
salám měkký,
vejce,
majonéza,
jogurt bílý,
sýr tavený,
česnek,
sůl,
pepř
Komentáře (4)