Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičková jarní tvarohová pomazánka

Vždy se po zimě těšíme na první jarní zeleninu - křehoučké a šťavnaté ředkvičky. Když nás omrzí je jíst jen tak, můžeme si z nich připravit lahodnou pomazánku. Přidáním tvarohu navíc posílíme svou imunitu a dodáme tělu vápník.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

TerezaRoz TerezaRoz

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie313 kJ /
75 kcal
Bílkoviny8,25 g
Tuky3,45 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 12 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,06 g
Sacharidy2,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ředkvičky nastrouháme nahrubo a cibulkovou nať nakrájíme najemno, smícháme. Krok 2: Přidáme tvaroh, tavený sýr, sůl, pepř a promícháme. Krok 3: Servírujeme s jakýmkoliv pečivem.

TIP: Oblíbené pomazánky s ředkvičkami

Zveřejněno 24. 4. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková jarní tvarohová pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZOWn

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková jarní tvarohová pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZOWn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
ředkvičky, cibulka jarní, tvaroh, sýr tavený, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu