Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlý chléb s medvědím česnekem

Pokud potřebujete čerstvé pečivo a nemáte moc času, jistě vám přijde vhod tento recept na rychlý chléb. Místo kvásku či droždí použijete jedlou sodu, proto není třeba čekat, až vykyne. Chléb provoní a ochutí čerstvý medvědí česnek.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 kus

1kus

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 130 kJ /
1 943 kcal
Bílkoviny69,73 g
Tuky24,65 g
Vláknina19,75 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 6,71 g
Sůl8,40 g
Sacharidy350,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rúru vyhrejeme na 200 °C. Krok 2: Medvedí cesnak nakrájame na malé kúsky. Krok 3: Do misy dáme acidofilné mlieko, múku, medvedí cesnak, sódu bikarbónu a soľ. Krok 4: Všetko spracujeme na cesto, buď rukami alebo hnetacími metlami robota. Stačí to zmiesiť rýchlo do kompaktnej hmoty. Krok 5: Na dobre pomúčenej doske vytvarujeme bochník, alebo ho vytvarujeme mokrými rukami. Krok 6: Položíme na plech vyložený pečiacim papierom a dáme do vyhriatej rúry piecť na 30 minút.

TIP: Medvědí česnek v naší kuchyni

Zveřejněno 5. 5. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlý chléb s medvědím česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkLm8

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlý chléb s medvědím česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkLm8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mléko acidofilní, mouka hladká, česnek mědvědí, soda jedlá, sůl

Přidat fotografie receptu