Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 635 kJ / 1 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,56 g |
Tuky | 61,47 g |
Vláknina | 10,28 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 879 mg |
Sůl | 2,12 g |
Sacharidy | 18,86 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8pW
Moje poznámka
Kapr s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8pW
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 50 minutami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 2 hodinami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 6 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 2 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 2 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 4 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 5 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 5 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 6 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 20 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 21 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 21 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 21 hodinami
Tématické fráze:
kapr s křenem,
jak dlouho se peče kapr,
kapr na křenu,
kapr recepty s křenem,
kapr pečený s křenem,
pečený kapr s křenem,
zapečený kapr s křenem,
kapr recepty,
kapr recept,
recepty z kapra,
smažený kapr s křenem,
recepty kapr s křenem,
recept na kapra,
kapr s s křenem,
recept kapr na křenu,
zapečený kapr se křenem,
kapr recept s krenem,
kapr s krenem,
recept na kapra s křenem,
kapr na pivu s křenem
Suroviny:
kapr,
cibule,
celer,
sůl,
pepř mletý,
pepř celý,
bobkový list,
koření nové koření,
citron,
sýr nastrouhaný,
křen,
máslo,
pivo světlé
Komentáře (2)