Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z hovězího masa a vajec

Pokud nám od oběda zbyde trochu uvařeného hovězího masa, můžeme z něj připravit snadnou a rychlou večeři. Masová směs podávána se zeleninou a topinkami je hotová během chvilky a chutná skvěle.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Chlebajez Chlebajez

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 845 kJ /
680 kcal
Bílkoviny46,86 g
Tuky41,57 g
Vláknina11,76 g
Cholesterol 609 mg
Sodík 514 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy26,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hovězí maso, vejce a zeleninu rozmixujeme, přidáme sůl, pepř a majonézu a zamícháme. Krok 2: Směs dáme na talíř, ozdobíme krájenými rajčaty a hrachovými lusky a posypeme nadrobno nakrájeným pórkem. Krok 3: Podávame s opečenými tousty, topinkami nebo čerstvým chlebem.

TIP: Jak připravit topinky

Zveřejněno 14. 8. 2023

Poznámka autora Chlebajez

Majonézu můžeme použít i ochucenou, například česnekovou nebo belgickou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z hovězího masa a vajec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AD6oP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z hovězího masa a vajec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AD6oP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso hovězí, vejce, paprika, rajče, cibule, majonéza, pepř mletý, sůl, pórek, rajče, hrachové lusky

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu